fcb.portal.reset.password

 

Reinaldo Garcia, Marc Torra i Raül Marín no jugaran la pròxima temporada al Barça d’hoquei patins. Tots tres jugadors finalitzen la seva relació contractual amb el Club el pròxim 30 de juny i el FC Barcelona els agraeix la seva professionalitat i dedicació durant els anys que han defensat la samarreta del primer d’hoquei i els desitja sort en el seu futur professional.

Reinaldo Garcia

Ha jugat sis temporades al Barça, va arribar l’estiu del 2009 a l’entitat blaugrana procedent del Liceo, i ha aconseguit un total de 15 títols, entre els quals destaquen 3 Copes d’Europa, així com quatre Lligues. El jugador argentí, de 32 anys, ha disputat aquest curs 2014/15 un total de 24 partits a l’OK Lliga en què ha anotat 9 gols i ha repartit 3 assistències, mentre que a Europa ha fet 7 dianes i ha donat dues passades de gol.

Marc Torra

Va arribar al club l’estiu del 2010 procedent del Club Patí Vic i ha estat un dels referents ofensius de l’equip blaugrana durant cinc temporades. El curs 2011/12 va ser escollit MVP de la competició i aquesta temporada ha disputat un total de 27 partits a l’OK Lliga amb un total de 33 gols i 11 assistències. El de Tordera, de 30 anys, ha fet 8 gols a la Lliga Europea i marxa del Barça amb un total de 12 títols al sarró.

Raül Marín

Va arribar fa dues temporades procedent del Reus Deportiu i ha aconseguit un total de set títols. Als seus 28 anys, Marín ha disputat 30 partits en competició domèstica en els que ha fet 26 gols, a més de repartir 7 assistències, mentre que a la Copa d’Europa ha marcat un total de 6 gols.

Tornar a dalt