fcb.portal.reset.password

Josep Ramon Vidal-Abarca, amb Antonello Turle, president del Breganze / VÍCTOR SALGADO - FCB

Breganze ha donat aquest dissabte la benvinguda oficial als participants de la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins. L’acte de presentació s’ha celebrat a les 10.30 hores a la plaça de l’Ajuntament de la localitat amfitriona del campionat, tot i que cal recordar que els partits es disputen al pavelló ‘Palasind’ de Bassano, a uns 20 quilòmetres de Breganze.

En l’acte, el FC Barcelona ha estat representat pel directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, i per Xavier Bosch, membre de la comissió esportiva. El president del Hockey Breganze, Antonello Turle, i l’alcaldessa de la localitat, Piera Campana, també han donat la benvinguda als representants del FC Porto i del Club Patí Vic, els equips que disputaran la primera semifinal aquest mateix dissabte.

Les autoritats locals han fet entrega de diversos obsequis als quatre equips que entre aquest dissabte i diumenge es jugaran el màxim trofeu europeu. D’aquesta manera, s’ha donat el tret de sortida oficial a la Final a Quatre de Bassano. A les 17 hores, Vic i Porto jugaran la primera semifinal, i a les 20.30 el Barça es jugarà el passi a la final amb el Breganze.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();