Ple de victòries a l’hoquei base

Ple de victòries a l’hoquei base

Triomf del Barça B a la pista del Dominicos, així com el Junior, el Juvenil i l’Infantil El Sub 23 no va jugar però aquesta setmana té un duel molt important contra el Reus

L’hoquei base blaugrana segueix sumant triomf aquesta temporada. El Barça B de Jordi Camps, que juga a Primera Nacional, va vèncer a la pista del Dominicos gallec per un clar 2-5 i ara es troba a la sisena posició de la taula. El pròxim diumenge els blaugranes juguen a casa, a Mundet, contra el Sant Feliu de Codines.

Sots 23

L’equip que entrena Edu Castro va descansar aquest passat cap de setmana, però aquest diumenge, a les 20 hores, després del primer equip, jugarà al Palau Blaugrana un partit molt important contra el Reus Deportiu, el seu perseguidor a la Lliga.

Junior

El Junior blaugrana va jugar el seu partit el passat dimecres superant per 5-3 el Sant Cugat i continua primer del seu grup. Aquest cap de setmana els blaugranes disputaran dos partits. El primer, dissabte, a les 11:15 hores contra el Nou i el diumenge, a les 20h, en partit que estava ajornat, contra el Voltregà. Tots dos partits, per cert, seran a Mundet.

Juvenil

El Juvenil blaugrana va vèncer per 4-3 el Bell-lloc i segueix liderant el seu grup. Els blaugranes van haver de patir per sumar un triomf important. Aquest dissabte, a les 16 hores, partit a Manlleu.

Infantil

Pel que fa al Barça Infantil, segueix primer a la taula després de guanyar a la pista del Mataró per 2-6 i el pròxim dissabte, a les 10 hores, jugaran contra el Manlleu a Mundet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut