Noia Freixenet – Barça: Primer assalt de la Copa Continental

Noia Freixenet – Barça: Primer assalt de la Copa Continental

Els blaugranes visitaran aquest diumenge l’Ateneu de Sant Sadurní en el partit d’anada de la Copa Continental, el segon títol oficial del curs (12.30 hores, Esport3) Cara a cara, el campió d’Europa (el Barça) i el de la Copa CERS (el Noia Freixenet)

El Noia Freixenet i el Barça protagonitzaran aquest diumenge els primers 50 minuts d’una final europea que es resoldrà a doble partit. L’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní acollirà el partit d’anada d’aquesta edició de la Copa Continental (12.30 hores, Esport3). El vigent campió d’Europa visitarà la pista de l’actual campió de la Copa CERS, un conjunt molt compacte que aquest estiu ha recuperat tres jugadors formats a casa: Eloi Albesa, procedent del Vendrell; Borja Ferrer, del Calafell, i Francesc Bargalló, del Blanes.

Els blaugranes arriben a la cita després d’haver guanyat la Supercopa d’Espanya a Reus fa tot just una setmana. Ricard Muñoz podrà comptar amb tots els seus jugadors per enfrontar-se a un Noia Freixenet que manté una alta intensitat en el joc, amb una defensa agressiva i bones sortides al contraatac. Els de Ferran López ja fa anys que tenen un estil de joc definit i la Copa del Rei guanyada el 2008 i la Copa CERS de l’any passat són els fruits d’aquest treball.

El Palau Blaugrana dictarà sentència

En la darrera OK Lliga, el Noia Freixenet va ser l’únic equip capaç de restar punts al Barça en el transcurs de la primera volta del campionat. Els de Sant Sadurní d’Anoia són un dels històrics de l’hoquei patins estatal i no acostumen a donar mai el braç a tòrcer. Passi el que passi aquest diumenge, dissabte 27 de setembre, a les 12.30 hores, el Palau Blaugrana serà l’escenari del partit de tornada de la Copa Continental. En joc, el segon títol oficial de la temporada 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut