Ricard Muñoz: “El Vilafranca és un equip molt compacte”

Ricard Muñoz: “El Vilafranca és un equip molt compacte”

L’entrenador del Barça destaca la solidesa del rival d’aquest dissabte però assegura que l’equip està mentalitzat per afrontar-lo

Un cop finalitzat el darrer entrenament de la setmana, Ricard Muñoz ha atès els mitjans de comunicació. El tècnic blaugrana ha destacat el potencial del Vilafranca Capital del Vi: “El Vilafranca és un equip molt compacte, amb jugadors amb molta experiència a l’OK Lliga. Disposa d’una plantilla amb tres esquerrans i això els dóna més recursos. Haurem d’estar molt bé per intentar que no se sentin còmodes”.

Muñoz afrontarà el duel amb les baixes de Reinaldo García i Sergi Panadero, lesionats, però confia en el potencial dels seus homes: “Haurem de completar la convocatòria amb gent del planter però tenim suficient plantilla per afrontar el partit amb ganes i il·lusió i ser competitius”. “Hem començat la Lliga amb bon peu però aquí no hi ha treva i la plantilla porta un desgast considerable. Sabem que tenim un partit important i l’equip està conscienciat per afrontar-lo”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut