fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, durant la roda de premsa a El Montanyà. / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La jornada d’aquest dimecres a El Montanyà ha estat marcada per l’atenció als mitjans de comunicació que han protagonitzat el tècnic i els jugadors del Barça d’hoquei patins. Ricard Muñoz ha aprofitat la visita de la premsa per remarcar el que espera de l’equip: “És una temporada plena de reptes però hem d’anar pas a pas. La clau és treballar i treballar. El treball ens ha de conduir a ser competitius en tots els tornejos”. Una idea compartida per Aitor Egurrola, el capità blaugrana: “No hem de caure en l’autocomplaença ni en l’error de pensar que ho tenim tot fet. Segur que serà més difícil que l’any anterior”.

“A la primera xerrada que vaig tenir amb els jugadors els vaig dir que havíem de començar de zero”, ha reconegut Muñoz, que encara ha afegit: “Si ens marquem guanyar els sis títols com a repte i al setembre perdem la Supercopa d’Espanya, que podria passar, aleshores diríem que la temporada és un fracàs. Per tant, el repte és el dia a dia i afrontar tots els partits amb molta seriositat”. En aquest sentit, l’entrenador del Barça considera positiu el fet de continuar amb el mateix bloc de jugadors.

L’OK Lliga, el principal objectiu

Preguntat sobre quin títol és el que més valora, Ricard Muñoz ho té clar: “L’OK Lliga continua sent el nostre principal objectiu. És la competició de la regularitat i ens exigeix estar bé durant tot el curs”. “Per molts jugadors que hagin marxat a l’estranger, l’OK Lliga continua sent la lliga més competitiva d’Europa”, ha conclòs el tècnic.

Per últim, Aitor Egurrola ha explicat que l’equip està treballant intensament per arribar bé a un inici de curs en què hi haurà tres títols en joc (Supercopa d’Espanya, Copa Continental i Copa Intercontinental): “És una pretemporada relativament llarga. Volem sentir-nos bé físicament per lluitar per aquests títols però no podem oblidar-nos de l’OK Lliga, ja que si et deixes punts a les primeres jornades ho pots pagar al final de la temporada”.

Tornar a dalt