Monbus Igualada - FC Barcelona: Moment de visitar Les Comes

Monbus Igualada - FC Barcelona: Moment de visitar Les Comes

Els blaugranes han guanyat a Igualada les dues últimes temporades però saben que els locals els posaran les coses complicades Ricard Muñoz podrà comptar amb els deu jugadors sèniors per a un partit molt important per continuar liderant la Lliga

Ha arribat el dia de visitar Les Comes, un dels pavellons més mítics del món de l’hoquei. El Barça de Ricard Muñoz visita aquest vespre (20.30 hores) un Monbus Igualada, quart classificat de l’OK Lliga, que ja sap què és guanyar els blaugranes en les últimes temporades. Si bé és cert que els de l’Anoia han sumat més al Palau Blaugrana que a Les Comes les últimes temporades, els de Ricard Muñoz han de jugar concentrats els 50 minuts per poder-se emportar el triomf.

El FC Barcelona

Els blaugranes arriben a aquesta cita contra el Monbus Igualada en un estat de forma immillorable. Han guanyat els vuit partits de l’OK Lliga disputats fins ara i en l’últim matx contra l’Alcoi van vèncer per 5-2. Són líders en solitari amb 24 punts i compten amb el millor balanç de la competició, amb un +40 gràcies als 51 gols i als 11 rebuts en contra. Pel que fa a l’estat físic de l’equip, Ricard Muñoz podrà comptar amb els deu jugadors de la primera plantilla.

El rival

El Monbus Igualada, entrenat per Francesc Monclús, és actualment quart a la classificació amb un total de 16 punts. No ha perdut aquesta temporada a casa i tan sols ha deixat esgarrapar un punt al Cerceda. Compta amb Ton Baliu, que ha fet 12 gols a l’OK Lliga, i al seu pavelló és un equip molt difícil de superar perquè comet molt poques errades. Per tant, el Barça haurà de fer molt bé les coses per endur-se el triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut