Màxima igualtat en els partits contra l’Igualada

Els de Ricard Muñoz visiten una pista sempre complicada i en la qual han perdut en els últims anys El pavelló de Les Comes és, tradicionalment, un dels més complicats de la categoria

Els deu últims partits de Lliga que han disputat el Monbús Igualada i el FC Barcelona tenen un balanç de cinc triomfs per bàndol. Per tant, tots dos equips són conscients que aquest dissabte a Les Comes (20.30 h) es viurà un partit que pot caure per qualsevol costat. Els blaugranes, tot i haver guanyat en les dues últimes visites (2-8 la 2013/14 i 1-3 la 2012/13), saben que per aconseguir els tres punts s’han de fer les coses molt bé i jugar concentrats els 50 minuts.

A continuació repassem els últims deu partits que han disputat tots dos equips a l’OK Lliga. Trobarem que tots dos són capaços de guanyar a domicili i que habitualment cada equip guanya un partit dels dos que hi ha cada curs.

Temporada 2013/14

Igualada HC – FC Barcelona (2-8)
FC Barcelona – Igualada HC (4-5)

Temporada 2012/13

FC Barcelona – Igualada HC (5-6)
Igualada HC – FC Barcelona (1-3)

FC Barcelona – Igualada HC (1-1, Lliga Europea)
Igualada HC – FC Barcelona (0-1, Lliga Europea)

FC Barcelona – Igualada HC (6-0)

El balanç, per tant, és de cinc triomfs i cinc derrotes per al Barça a l'Ok Lliga i d'un empat i una victòria a la Lliga Europea, competició en la qual es van trobar a la fase de grups del curs 2012/13. Actualment, l'Igualada ocupa el quart lloc de la taula, amb 16 punts.