Mataró i Lleida, dos amistosos per continuar amb la posada a punt

Mataró i Lleida, dos amistosos per continuar amb la posada a punt

El Barça de Ricard Muñoz farà un pas més en la seva preparació enfrontant-se aquesta setmana al Mataró i a l’ICG Software Lleida en tot just 24 hores de diferència

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dilluns la seva quarta setmana de pretemporada. De dilluns a dimecres, els de Ricard Muñoz combinaran sessions de treball a la pista i al gimnàs, i la setmana culminarà amb dos partits amistosos contra el Mataró (dijous a les 21 hores) i l’ICG Software Lleida (divendres a les 21 hores). “Tots aquests partits els afrontem com un pas més de la preparació”, destaca el tècnic blaugrana, que aprofita els compromisos per comprovar l’estat físic i tàctic del seus jugadors.

El Mataró és un dels tres conjunts que l’any passat van aconseguir l’ascens a l’OK Lliga, i l’ICG Software Lleida va finalitzar en tretzena posició a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Els dos compromisos es diputaran al Palau Blaugrana, a porta tancada. Recordem que el Barça ja es va enfrontar al Manlleu el dia 15 d’agost per posar el punt final a la seva estada de pretemporada a El Montanyà. Els de Ricard Muñoz tenen tres setmanes per acabar de perfilar el seu debut en competició oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut