fcb.portal.reset.password

Vidal Abarca, al costat de Marc Gual aquest dijous. FOTO: G. PARGA - FCB

Un dels millors jugadors del món seguirà lligat al millor club del món. El FC Barcelona i Marc Gual han arribat a un acord per a la renovació del jugador sadurnienc per una temporada, fins al 30 de juny del 2016. A l’acte de la signatura de contracte hi han estat presents Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, així com el jugador i el seu representant. Per tant, un dels jugadors més sòlids i amb més talent de la competició continuarà defensant els colors del Barça.

Marc Gual va arribar la temporada 2011/12 al FC Barcelona i des d’aleshores ha aconseguit un total de nou títols, entre els quals destaquen dues Lligues i una Lliga Europea. A més, encara n'hi ha dos més en joc aquesta temporada, l’OK Lliga i la Lliga Europea. En aquest curs 2014/15 ja ha anotat 11 gols i ha fet 10 assistències de gol, el que n'ha fet més de tot l’equip.

“El millor, els títols guanyats”

Als seus 34 anys, Gual es troba en una etapa de maduresa esportiva òptima, i ha comentat, un cop signada la renovació: “És un plaer seguir una temporada més al Barça, estic molt content. El millor record que tinc d’aquestes temporades sempre són els títols, i el que més, la Lliga Europea al Palau Blaugrana”. “Segueixo treballant molt, treballant dia a dia per estar al màxim nivell, i cada dia vinc als entrenaments per intentar aprendre”, ha afegit.


Marc Gual seguirà al FC Barcelona fins al 30 de... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();