Marc Gual, Aitor Egurrola i Edu Lamas arriben a la final del Mundial

Els tres jugadors blaugrana de la selecció espanyola disputaran aquest dissabte el darrer partit amb l’objectiu d’aconseguir el sisè campionat del món consecutiu de la selecció espanyola

La selecció espanyola ha superat Alemanya (6-2) en una semifinal que, tot i els problemes inicials, ha aconseguit dur pel bon camí. La victòria plàcida permet a l’equip de Quim Paüls arribar amb confiança a la final del Mundial que s’està celebrant a França. En cas de guanyar demà la final (21.15, Teledeporte), el combinat estatal seguiria fent història i aconseguiria el seu sisè campionat del món consecutiu.

Aitor Egurrola ha tornat a defensar la porteria en una semifinal que ha començat amb un gol de l’alemany Hages al primer minut. Bargalló ha capgirat el marcador i Pereira ha establert l’empat a dos quan només s’havien jugat set minuts. Josep Lamas ha fet el tercer gol d’Espanya després d’una bona assistència de Marc Gual per darrere la porteria, i Bargalló ha marcat la quarta diana abans del descans. Els blaugranes Edu Lamas i Gual han tancat el marcador a la segona meitat.