L’OK Lliga s’atura per Setmana Santa per la disputa de la Copa de les Nacions

L’OK Lliga s’atura per Setmana Santa per la disputa de la Copa de les Nacions

A Montreux, Suïssa, es disputarà la 66a Copa de les Nacions, en la qual participarà el blaugrana Xavi Barroso amb la selecció espanyola De l’1 al 5 d’abril es disputarà aquesta competició, que es juga cada any que hi ha Mundial a l’estiu

L’OK Lliga s’atura fins al cap de setmana de l’11 i 12 d’abril. Durant aquesta setmana santa la competició es pren un respir ja que es disputa la Copa de les Nacions a Montreux, Suïssa, en la qual participarà el blaugrana Xavi Barroso, que ja va jugar aquest torneig fa dues temporades i que repeteix amb la selecció espanyola que entrena Quim Paüls, exjugador i exentrenador del Barça. Aquesta competició sempre es disputa l’any en què a l’estiu hi ha Mundial.

A més de la selecció espanyola també hi participen seleccions de primer nivell com Itàlia, Angola, Portugal, Suïssa –aquestes dues últimes al grup d’Espanya– i França, a més del club local, el Montreux. Serà un torneig molt exigent, ja que es disputaran cinc partits en cinc en cinc dies i els dos primers classificats de cada grup disputaran les semifinals.

El quadre de la competició

Així doncs, Xavi Barroso debutarà en aquesta Copa de les Nacions contra Alemanya el dimecres 1 d’abril (22.30 hores), mentre que el segon partit serà contra Suïssa el dijous a les 19 hores. El tercer partit i últim de la primera fase serà el divendres 3 en un apassionant Espanya-Portugal que pot acabar determinant el primer lloc del grup (20.30 hores). La segona fase començarà el dissabte 4, amb els partits per la 5a i la 8a plaça, a més de les semifinals, i el diumenge 5 es disputarà la gran final a les 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut