fcb.portal.reset.password

El quadre definitiu de la competició. FOTO. FEP

Aquest matí s’han sortejat a Blanes els emparellaments de la Copa del Rei que s’ha de disputar en aquesta població entre el 26 de febrer i l’1 de març. El Barça debutarà en els quarts de final amb l’Enrile Pas Alcoi en un partit que es disputarà el divendres 27. En cas de seguir endavant en la competició, els blaugranes s’enfrontarien en semifinals contra el guanyador del Reus Deportiu i el Voltregà.

Ricard Muñoz: “Serà un partit obert”

El tècnic blaugrana ha valorat el sorteig tan bon punt s’ha conegut el rival: “Han pujat de categoria i s’han adaptat molt fins a guanyar-se la plaça per jugar aquesta competició. És un equip dinàmic i ja ens van plantar cara al Palau posant-nos problemes en moltes fases del partit. Serà un partit obert i en els darrers anys s’ha comprovat que en els partits de Copa no hi ha favorits”. Ricard Muñoz, però, ha recordat que encara queda un mes per a aquest partit: “Ens estem preparant per arribar en les millors condicions, però abans tenim compromisos importants que hem de prioritzar”.

Marc Torra: “Són un rival perillós”

El jugador Marc Torra ha coincidit a tenir molta cura per afrontar aquest emparellament de quarts: “Estan fent resultats molt bons tant a casa com a fora i haurem d’estar atents. És un dels rivals que ens pot costar molt perquè té molt bona manera d’atacar i defensar. Estan en un bon moment i són un rival perillós”.

Tornar a dalt