fcb.portal.reset.password

Aitor Egurrola i Ricard Muñoz, en aterrar a Barcelona, amb la Copa d'Europa / VÍCTOR SALGADO - FCB

El Barça d’hoquei patins va celebrar la consecució de la 21a Lliga Europea de tornada a Barcelona. Els blaugranes van portar la Copa d’Europa cap a casa després de guanyar la final contra el Club Patí Vic, i van aterrar a l’aeroport del Prat a les 00.30 hores de la matinada. Des de la botzina final fins a l’arribada a Barcelona, els jugadors van celebrar el títol al vestidor, a l’autocar que els va traslladar fins a l’aeroport de Verona i a l’avió, amb la resta de l’expedició que es va desplaçar a la Final Four de Bassano.

Entre càntics i celebracions, el Barça d’hoquei va celebrar, com es mereix, la consecució d’un nou títol europeu, que els confirma, encara més, com el rei d’Europa. Xavi Barroso, autor de dos gols a la final, i Pablo Álvarez, màxim golejador de la Final Four, van ser dos dels grans protagonistes del vol de tornada a Barcelona. Amb la resta de l’equip i els familiars van reviure, des de l’aire, els seus gols a través de la megafonia de l’avió. Una celebració resumida en un vídeo que plasma una nova pàgina a la història de la secció.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL++CAMPIONS D'EUROPA::http://www.fcbarcelona.cat/hoquei/final-four-lliga-europea-bassano-2015::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


FCB Hoquei: La tornada a casa dels campions d... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();