La selecció espanyola d’hoquei patins, amb Gual i Barroso, s’estrena amb golejada

La selecció espanyola d’hoquei patins, amb Gual i Barroso, s’estrena amb golejada

Els dos jugadors del Barça van debutar amb bon peu en el campionat d’Europa d’Alcobendas i van marcar contra Alemanya (2-9)

La selecció espanyola d’hoquei patins, amb els blaugranes Marc Gual i Xavi Barroso, ha començat de la millor manera possible el Campionat d’Europa que se celebra a Alcobendas. El combinat dirigit per Quim Paüls va demostrar el seu potencial i va golejar una Alemanya voluntariosa en el partit inaugural de la competició (2-9).

La igualtat i la intensitat va ser la tònica dels primers minuts, però res va poder fer Alemanya per frenar la selecció espanyola. I això que Espanya es va avançar amb gols de Bargalló –de penal- i Pedro Gil, però Alemanya va aconseguir reduir diferències mitjançant Fontseca (1-2, minut 13). Malgrat tot, el campió, que busca el seu vuitè títol continental consecutiu, no es va deixar sorprendre i va prémer l’accelerador per deixar encarrilat el partit al descans.

Per fer-ho, el seleccionador va donar entrada al blaugrana Xavi Barroso, que va ampliar l’avantatge en el marcador i va iniciar el camí cap a la golejada (1-3). Adroher i Costa van aconseguir l’1-5 abans del final del primer temps. La victòria ja estava pràcticament decidida, però a la segona meitat el combinat espanyol no va afluixar el ritme i Bargalló, Adroher i Baliu van ampliar diferències. Tot i que Alemanya va marcar el segon de falta directa, Marc Gual va posar el 2-9 definitiu.

Ara, Espanya es tornarà a posar els patins el proper dimecres a les 21.30 hores. El rival serà França, que avui dimarts juga el seu enfrontament de la primera jornada contra Portugal (20.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut