ICG Software Lleida – FC Barcelona: Toca lluitar per la setena victòria

ICG Software Lleida – FC Barcelona: Toca lluitar per la setena victòria

Els blaugranes visiten el pavelló Onze de Setembre (21 h), on la temporada passada van vèncer per 0-7 i, en fa dues, per 1-4 Amb 18 punts de 18 possibles, els de Muñoz volen seguir invictes i sumar el setè triomf en set partits

Nova jornada de l’OK Lliga entre setmana. Aquest cop el FC Barcelona de Ricard Muñoz visita la pista de l'ICG Software Lleida, el pavelló Onze de Setembre, amb l’objectiu de continuar guanyant. Després de superar el Tordera per 9-0 al Palau Blaugrana, el primer equip d’hoquei compta amb 18 punts de 18 possibles. I és el primer classificat. Per tant, el gran repte és sumar 21 de 21.

El Barça

Després de completar dues sessions d’entrenament, diumenge i dilluns, el Barça arriba en un moment òptim al partit. Amb el dubte d’última hora de Reinaldo García, la resta de jugadors sèniors estan a disposició de Ricard Muñoz. El màxim golejador de la Lliga, Pablo Álvarez, ja suma 12 gols en sis partits, i el torderenc Marc Torra n'ha fet nou.

El rival

L’ICG Software Lleida és 11è a la classificació, amb 4 punts de 18 possibles. Per tant, no ho posarà gens fàcil per poder sumar davant de la seva afició. Al seu pavelló ha disputat dos partits amb un balanç d’un triomf i una derrota i nou gols a favor i vuit en contra. Això deixa entreveure que no serà fàcil el triomf a Lleida i que caldrà treballar-lo des del primer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut