fcb.portal.reset.password

Gual, en una acció al Palau. FOTO: Arxiu FCB

És un gran partit o un partit gran. Un moment important de la temporada i amb molt en joc, ja que el guanyador del Valdagno – Barça té un lloc assegurat a la Final Four. Per tant, en el partit d’anada a Itàlia cal obtenir un bon resultat per poder decidir a la tornada, al Palau, davant de l’afició. El Palalido de Valdagno s’omplirà per rebre el vint vegades campió d’Europa i actual guanyador de la Lliga Europea.

El rival

Compta amb una plantilla que combina molta joventut amb un porter molt veterà. Grans golejadors com Ordóñez i Oruste, jugadors joves però consagrats com Bertoldi, Juan López, Ghirardello i Bicego i un dels porters més veterans del món: Cunegatti, de 44 anys, i que continua a primer nivell. A la seva Lliga ocupen la tercera posició i són un equip fortíssim a casa seva, ja que dels nou partits de Lliga disputats n’han guanyat vuit i n’han empatat un, mentre que a la Lliga Europea dels tres partits han sumat dues victòries.

El Barça

Després de la derrota a la final de la Copa del Rei no hi ha millor partit per refer-se que aquest. Un enfrontament de quarts de final de la Lliga Europea és espectacular i, tot i saber que hi ha un matx de tornada al Palau, l’equip blaugrana està conjurat per treure un bon resultat i poder sentenciar a casa. Tots els jugadors estan disponibles -Egurrola té una fractura a la setena costella però pot jugar-, i a partir de les 21 hores de ben segur que es veu la millor versió de l’actual campió d’Europa.

Tornar a dalt