Hockey Bassano-FC Barcelona: Victòria de prestigi (3-6)

El Barça s’imposa al Bassano i es manté líder de grup El conjunt de Ricard Muñoz ha hagut de remuntar el gol inicial dels locals

[[DES_1]]El Barça s’ha imposat a la pista del Hockey Bassano (3-6) en un partit molt dur. La victòria permet als blaugranes mantenir-se líders del seu grup a la Lliga Europea, amb un resultat molt positiu per als interessos del conjunt de Ricard Muñoz.

Partit de molt contacte físic

El Bassano ha començat molt fort. S’ha avançat en el marcador amb un xut llunyà d’Aguarón que ha sorprès Fernández al primer minut de partit. La primera part ha estat molt igualada, amb un joc amb molt contacte físic. Al Barça no li ha estat gens fàcil crear perill, davant una defensa molt ben situada i una mica dura. En arribar al descans, al Bassano li havien xiulat nou faltes i als blaugranes, onze.

Panadero ha pogut empatar el matx passats els deu minuts de joc i Marc Torra, al vint, ha aprofitat un refús d’una falta directa per capgirar el marcador. A la represa, el Barça ha posat la directa i el torderenc ha marcat el tercer, definint a la perfecció una falta molt clara comesa des de fora de l’àrea al primer minut del segon període.

Sergi Fernández, incommensurable

Seixanta segons més tard Pablo Álvarez ha marcat el quart gol blaugrana en una nova falta directa. A partir d’aquí, el partit s’ha esbojarrat i els dos equips han tingut ocasions per canviar el marcador. Ha estat en aquesta situació que ha destacat, i molt, la figura de Sergi Fernández, que ha protagonitzat un recital d’aturades davant el potencial ofensiu del Bassano. Fins a dos penals i tres faltes directes ha aturat Sergi, que s’ha mostrat molt segur durant tot el partit, especialment a la segona meitat.

El Barça ha aprofitat que el partit s’ha trencat per llançar alguns contracops perillosos, però el Bassano ha transformat un penal al minut 42 per escurçar distàncies mitjançant Emanuel García, que també ha marcat el 3-4 després de la vintena falta del Barcelona, pocs segons després. Els locals s’han llançat a buscar l’empat a la desesperada, però un oportú Pablo Álvarez ha establert el 3-5 a falta de dos minuts per al final. I tot seguit ha marcat el sisè Matías Pascual.