HC Liceo – FC Barcelona: Partit gran a Riazor

HC Liceo – FC Barcelona: Partit gran a Riazor

Els blaugranes visiten l’equip de Carlos Gil, que està a tres punts dels blaugranes a la Lliga (19 h) Els locals són conscients que un triomf blaugrana deixaria els de Ricard Muñoz en molt bona posició a la Lliga

És un partit més, és tan sols la jornada 12 de l’OK Lliga, però és un matx que pot dir moltes coses, que pot mantenir tendències o igualar-ho tot. L'HC Liceo – FC Barcelona d’aquesta tarda (19 h, en directe per la web de TVG) enfronta el segon i el primer classificat de la Lliga i promet ser un gran partit. Per què? Perquè es veuran les cares els dos equips més golejadors de la categoria i dos clars aspirants a guanyar-ho tot, tant en competició domèstica com a Europa.

El rival

L'HC Liceo de Carlos Gil compta amb una plantilla molt equilibrada. Si bé és cert que ha perdut per lesió el seu porter titular, Xavi Malián, s’ha reforçat amb el porter internacional argentí Grimalt, un jugador contrastat. De moment, però, el jove Álvaro Shedha és qui ha ocupat la porteria, i amb garanties. L’equip gallec compta amb els germans Lamas, Eduard i Josep, amb els germans Bargalló, Jordi i Pau, jugadors de gran nivell com Toni Pérez i Oriol Vives i el jove César Carballeira.

El seu màxim golejador és Josep Lamas, amb 23 gols en 11 partits, i el segon és Toni Pérez, que n’ha marcat 14. El Liceo, a més, no coneix la derrota a casa aquest curs a la Lliga. Serà un partit vibrant.

El FC Barcelona

Els de Ricard Muñoz arriben a la cita invictes a l’OK Lliga i a Europa. En competició domèstica han guanyat els 11 partits que han disputat, per un total de 33 punts, i tenen el Liceo a tres punts. Els blaugranes disposen del millor atac de la Lliga (74 gols per 62 dels locals) i amb la millor porteria de la Lliga (16 gols rebuts per 30 del Liceo). Amb els gols més repartits, el Barça té en Pablo Álvarez el seu màxim golejador (17 gols), mentre que Torra (15) i Raül Marín (12) ocupen llocs de privilegi entre els màxims golejadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut