fcb.portal.reset.password

Matías Pascual, durant el partit contra el Benfica. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Primer partit a domicili a la Lliga Europea. Els homes de Ricard Muñoz visiten aquest dissabte, 21h i en directe per Armor TV, la pista del Dinan Quévert amb l’obligació de sumar la primera victòria a la Lliga Europa després de l’empat contra el SL Benfica en la primera jornada al Palau. “Hem d’anar a França a sumar els 3 punts i ells també tenen l’obligació”, comenta Ricard Muñoz. Els catalans, que ja han jugat a Quévert i saben què és guanyar (2-5), afronten el partit en un moment de forma òptim després del triomf entre setmana a Lleida per 2-7.

Per a aquest partit Ricard Muñoz podrà comptar amb els 10 jugadors de la primera plantilla i l’únic jugador que arrossegava molèsties, Reinaldo García, ja està recuperat i ha completat els últims entrenaments amb total garanties. El Barça, que aquest divendres per la tarda va provar la pista francesa, espera un gran ambient aquest vespre al pavelló dels locals, que compten amb jugadors de tot arreu.

Un equip sòlid

És un equip sòlid, compacte i amb jugadors experimentats com Burgoa, Oliva i defensen molt junts. Serà complicat”, comenta Ricard Muñoz, que sap que a Europa no hi ha cap partit senzill i menys a domicili. Per tant, aquest dissabte el Barça ha de tornar de la Bretanya francesa amb els tres punts al sarró i seguir la feina a Itàlia el mes de novembre.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();