FC Barcelona – Reus Deportiu: Duel de clàssics al Palau

FC Barcelona – Reus Deportiu: Duel de clàssics al Palau

Els blaugranes reben els del Baix Camp, que sempre posen les coses difícils als de Ricard Muñoz (18 hores) En les últimes deu visites dels reusencs, el Barça ha guanyat vuit partits, n’ha empatat un i tan sol ha deixat escapar els tres punts en una ocasió

El FC Barcelona, primer classificat de l’OK Lliga, rep aquest diumenge a la tarda el Reus Deportiu al Palau Blaugrana (18 h). Els de Ricard Muñoz, que sumen 30 punts després de deu triomfs en deu partits, busquen l’onzena victòria del curs després que aquest dissabte el Liceo de la Corunya superés l’Igualada per 0-3, fet que obliga els blaugranes a no fallar per continuar mantenint la renda de tres punts a una setmana de visitar Riazor.

El rival

Amb un balanç de sis triomfs, un empat i tres derrotes i un total de 19 punts, el Reus Deportiu arriba el Palau en el quart lloc de la taula. Els d’Alejandro Domínguez, que van vèncer fa tres temporades a Barcelona en el curs que van ser campions de Lliga amb Marín i Gual a les seves files, tenen una mitjana de 4,1 gols per partit i en reben 3,3. Per tant, l’espectacle està assegurat.

El FC Barcelona

Els de Ricard Muñoz arriben al partit en plenes condicions. Amb deu triomfs en deu partits, els blaugranes estan a dalt de tot de la taula gràcies als 69 gols que han marcat i a una mitjana de 6,9 gols. Aquest mes abans de les vacances de Nadal el Barça se les haurà contra rivals de primer nivell, i la primera prova de foc serà el Reus Deportiu. Després esperen el Liceo de la Corunya, el Club Patí Vic i el Noia Freixenet. Per tant, cal anar partit a partit i no deixar-se punts pel camí

A partir de les 18 hores, aquests dos clàssics de l’hoquei patins s’enfrontaran al Palau Blaugrana en el que serà el duel 143 entre tots dos al llarg de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut