FC Barcelona – Noia Freixenet: Festa de l’hoquei al Palau

FC Barcelona – Noia Freixenet: Festa de l’hoquei al Palau

Els blaugranes oferiran a l’afició, abans del partit, el títol de la Lliga Europea aconseguit fa una setmana a Bassano Posteriorment, un cop acabi el partit, l’equip rebrà l’OK Lliga en el que serà l’últim enfrontament de la temporada al Palau

Amb tota la feina feta, amb tot decidit, el Barça d’hoquei patins afronta el seu últim partit al Palau d’aquest curs amb un sabor festiu. I és que el primer equip oferirà, abans del Barça – Noia corresponent a la 29a jornada de Lliga, el títol de campió d’Europa a l’afició que tan fidelment l’ha acompanyat aquesta temporada. El dissabte començarà amb l’oferiment de la Lliga Europea i acabarà amb l’entrega per part de la Federació Espanyola de l’OK Lliga un cop finalitzi l’enfrontament.

El rival

Està immers en la lluita per la salvació, tot i que ho té tot de cara. El conjunt que entrena Ferran López és el 13è classificat de la Lliga amb 27 punts i depèn d’ell mateix per mantenir la categoria. Els de Sant Sadurní, que a la primera volta van veure com el Barça els superava amb un clar 3-7, buscaran puntuar al Palau per certificar la seva continuïtat a la màxima categoria de l’hoquei. Francesc Bargalló, amb 20 gols, és el màxim golejador d’un equip que anota 2,5 gols per matx i que en rep 3,4.

El Barça

Arriba al partit amb la màxima il·lusió, però no en el millor moment físic. “És un moment en què es destapen la càrrega i la tensió; no estem en el moment més òptim. Però afrontarem els dos partits que resten amb la màxima professionalitat, és l’únic que tenim en ment”, va comentar Ricard Muñoz a la roda de premsa prèvia. Els deu jugadors de la primera plantilla estan disponibles per a un partit que espera ser una festa per a l’afició amb l’oferiment i l'entrega dels títols aconseguits recentment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut