fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez, en el partit de la temporada passada al Palau contra l'Igualada. FOTO: Arxiu FCB

Partit d’estar atent, concentrat i amb els cinc sentits posats els 50 minuts (18:30h, Barça Tv i streaming). El rival que visita el palau Blaugrana es tradicionalment perillós, però encara ho és més sabent que en les dues últimes temporades han aconseguit dues victòries. Per tant, màxima atenció per no patir una sorpresa en una OK Lliga que està més igualada que mai i en què els partits de casa són bàsics per al títol.

El rival

És actualment novè a classificació amb un total de 30 punts. Ha marcat 76 gols i n’ha rebut 69, dels que menys a la categoria, mentre que els seus màxims golejadors són l’internacional Ton Baliu, amb 23 gols, i Sergi Pla amb 16. Es tracta d’un equip sòlid, que sap defensar-se i que sap aprofitar molt bé els seus recursos. Cal recordar que a Les Comes els de Francesc Monclús es van situar 2-0 fins al descans i que els blaugranes van acabar remuntant gràcies a una magnífica segona part (3-5).

El Barça

Sap que no pot fallar. Queden 7 partits de Lliga que són 7 finals i a casa no es poden deixar escapar punts. Tots els jugadors estan disponibles, si bé és cert que Aitor Egurrola, que entrarà a la convocatòria, segueix el seu procés de recuperació per la fractura que va patir abans de la Copa a la setena costella dreta. Així doncs, els de Ricard Muñoz, líders de l’OK Lliga amb 64 punts en 23 jornades, han de seguir guanyant al Palau si volen mantenir el lideratge de la competició.

Tornar a dalt