FC Barcelona – Mis Iberica Mataró: Torna l’hoquei al Palau

FC Barcelona – Mis Iberica Mataró: Torna l’hoquei al Palau

Els de Ricard Muñoz, després de l’aturada nadalenca, arrenquen el 2015 amb un nou partit a casa i contra un rival en creixement (20 h, Barça TV) El Mataró ha guanyat tres dels últims cinc partits i ja ha sortit de les últimes dues posicions de la taula

Després de l’aturada nadalenca torna l’hoquei patins al Palau Blaugrana (20 h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat). El primer rival d’aquest 2015 serà el Mis Iberica Mataró, un dels equips que més en forma està actualment a l’OK Lliga. Tot i ocupar la 13a posició de la taula, l’equip del Maresme ha guanyat tres dels últims cinc partits i n’ha empatat un altre, fet que confirma que l’equip de Joan Carles Vadillo està en una línia ascendent i arriba al Palau Blaugrana sense pressió, cosa que els converteix en molt perillosos. És l'última jornada de la primera volta de la competició i jornada es decidiran els equips que disputaran la Copa del Rei de Blanes 2015.

El rival

Compta amb un equip molt compensat. Martí Casas, amb 19 gols, és el tercer màxim golejador de la competició, mentre que Marc Povedano, amb 11 gols, és el segon jugador més incisiu de cara a porteria dels maresmencs, que, tot i la posició que ocupen, no són un equip que encaixi gaires gols: 4,5 de rebuts per 3,35 d'anotats. Dels últims cinc partits de Lliga, el Mataró n’ha guanyat tres, n’ha empatat un i n’ha perdut un altre, la qual cosa els ha fet sortir de l’últim lloc de la taula que han ocupat gran part de la primera volta. Per tant, la seva línia és ascendent.

El FC Barcelona

Després de gaudir d’uns dies de vacances, els homes de Ricard Muñoz van tornar als entrenaments el dilluns 29 per preparar el partit. Després de tenir un entrenament diari, els blaugranes han pogut recuperar-se d’algunes molèsties que arrossegaven a final d’any. Primers a la classificació amb 40 de 42 punts possibles, els blaugranes saben que no poden fallar, i menys a casa, perquè tenen el Liceo de la Corunya a tan sols tres punts. Per tant, cal començar el 2015 amb victòria per afrontar el tram final de temporada amb garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut