FC Barcelona - HGP Cerceda: No val a badar

FC Barcelona - HGP Cerceda: No val a badar

Els blaugranes, que sumen 9 triomfs en 9 partits, busquen la desena al Palau (21h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat) Els gallecs, que són quarts a la classificació, arriben a Barcelona amb la moral alta

El Barça d’hoquei patins rep aquest dimarts, a les 21 hores i en directe per Barça TV i YouTube, el Hockey Global Patín Cerceda en la que serà la 10a jornada de l’OK Lliga. Com els de Ricard Muñoz juguen Lliga Europea aquest cap de setmana, aquest matx s’ha avançat a dimarts. Tot i que el rival no porta gaire temporades al màxim nivell, aquest curs està fent una feina extraordinària i ocupa la quarta posició amb 17 punts.

El FC Barcelona

Els homes de Ricard Muñoz arriben al partit amb les màximes garanties. Sumen 27 punts de 27 possibles i tots els jugadors sèniors estan disponibles per al partit. El Barça és líder en solitari de l’OK Lliga i té el Liceo a tres punts i el CP Vic, a quatre. Fins ara els catalans han fet un total de 56 gols i n’han rebut 14, tenint un balanç de +42, el millor de la Lliga. La temporada passada els blaugranes van vèncer per 9-2 els de Juan Carlos Copa.

El rival

El Hockey Global Patín Cerceda és actualment el quart classificat de l’OK Lliga. Suma 17 punts després de guanyar 5 partits (vs Calafell, Vendrell, Mataró, Noia Freixenet i Tordera) i d’empatar dos partits contra el Vic i l’Igualada. El seus màxims golejadors fins ara són Gonzalo Pérez, amb 10 gols, i Pablo Fernández Blanco, amb 7.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut