FC Barcelona – Benfica: Un debut de campions

FC Barcelona – Benfica: Un debut de campions

Aquest dissabte, a les 18 hores, el Palau acull un dels millors partits que es poden veure al món de l’hoquei patins Els portuguesos, campions el 2013, i el Barça, del 2014, cara a cara en la primera jornada de la Lliga Europea

Partit gran per començar. Partit dels que fan afició i en els quals cal estar concentrats des del primer minut. Debutar a l’edició 2014/15 de la Lliga Europea d’hoquei sobre patins contra el Benfica és un gran repte. Es tracta del campió del 2013 i semifinalista del 2014. Per tant, un equip potent, amb experiència i amb poder ofensiu. A partir de les 18 hores el Palau viurà una gran espectacle.

Com arriba el FC Barcelona

Els homes de Ricard Muñoz arriben al partit en bona forma després del triomf de dimarts a la pista del Manlleu (0-3) i havent preparat el partit “a consciència”, com comentava el tècnic blaugrana a la prèvia. Si no hi ha cap contratemps d’última hora, el preparador català disposarà dels deu jugadors sèniors que formen la plantilla. “Hem d’aturar les seves contres i materialitzar ràpid les nostres”, comentava Raül Marín davant dels mitjans. Sens dubte, aquest aspecte serà clau.

El rival

El Benfica que entrena Pedro Nunes és un equip amb molt de talent i experimentat. No s'hi val a badar, i Ricard Muñoz així ho expressava aquest divendres: “El Benfica és, juntament amb el Porto, un dels més forts i que aspira a guanyar el títol. Són sòlids i juguen com els equips espanyols, més conservadors, amb control de partit i tàctic. S’han reforçat molt bé. És un equip compacte però amb un gran poder ofensiu”. Així doncs, l’espectacle està servit a partir de les 18 hores en un Palau Blaugrana que espera acollir molts aficionats que després vagin al partit de futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut