Entrenament al Palalido de Valdagno per provar la pista

Els homes de Ricard Muñoz, que han arribat aquest divendres a Valdagno via Venècia, s’han exercitat al Palalido durant una hora És el mateix pavelló on el Barça va guanyar la Lliga Europea l’any 2010 amb Egurrola, Panadero i Reinaldo a la plantilla

El Barça d’hoquei patins ha viatjat aquest divendres a Valdagno amb motiu del partit d’anada dels quarts de final de la Lliga Europea que els blaugranes disputaran dissabte a les 21 hores contra el Recalac Valdagno. Els de Ricard Muñoz, que s’allotgen a Schio, a 15 minuts de Valdagno, han provat la pista aquest divendres a la tarda en una sessió d’entrenament suau que ha servit per repassar conceptes treballats durant la setmana.

Un pavelló conegut

I és que el Palalido va ser l’escenari de la Final Six de la Lliga Europea l’any 2010, i d’aquell equip encara queden integrants. Van jugar, amb el Barça, Aitor Egurrola, Sergi Panadero i Reinaldo Garcia, mentre que Sergi Fernández era el porter del Vic. “Recordo que el partit que ens va donar el pas a la final va ser molt complicat; ens vèiem fora de la final al descans perquè perdíem 3-1 i vam fer una segona part increïble en què vam marcar deu gols. La final, contra el Vic, va anar millor, vam ser superiors i vam aixecar la Lliga Europea aquí”, explica Aitor Egurrola, el capità blaugrana.

Cal destacar que el rival d’aquest dissabte, el Valdagno, és actualment el tercer classificat a la Lliga italiana i que compta amb un dels màxims golejadors, Lucas Ordóñez, que a la LEGA ha anotat 39 gols, i amb Maxi Oruste, que n’ha fet 21.