Els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins, confirmats

Els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins, confirmats

Els de Ricard Muñoz debutaran a la competició el divendres 27 de febrer a les 18.30 hores contra l'Alcoi En cas de superar la primera ronda disputarien la segona semifinal -dissabte 21.45 hores- contra el guanyador del Reus-Voltregà

Aquest dimecres s’han donat a conèixer els horaris de la Copa del Rei d’hoquei patins, que es disputarà a la Ciutat Esportiva de Blanes del 26 de febrer a l’1 de març. El Barça de Ricard Muñoz debutarà a la competició el divendres 27 a les 18.30 hores contra l’Enrile Pas Alcoi. El partit serà ofert en directe per Esport3, La Xarxa i el lloc web de la Federació Espanyola.

I és que, en cas de superar els quarts de final, els blaugranes disputaran la semifinal el dissabte 28 de febrer a les 21.45 hores contra el guanyador del partit entre el Reus Deportiu i el CP Voltregà. Una hipotètica final es disputarà el diumenge 1 de març a les 15 hores contra un dels quatre equips que juguen a l’altra banda del quadre, el Liceo, el Cerceda, el Vendrell i el Vic.

Cal recordar que, si el Barça arriba a una hipotètica semifinal o final, el seu partit serà retransmès en directe per Esport3, i la final, també per Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut