Els equips de la Copa del Rei de Blanes 2015, confirmats

Els equips de la Copa del Rei de Blanes 2015, confirmats

Els de Ricard Muñoz poden jugar contra el Voltregà, el Moritz Vendrell, el Cerceda o l’Alcoi als quarts de final En unes hipotètiques semifinals els blaugranes jugarien contra el guanyador de l’eliminatòria del Reus Deportiu

Encara queden gairebé dos mesos per a la disputa de la Copa del Rei d’hoquei patins, que tindrà lloc a Blanes del 26 de febrer a l’1 de març, però els equips ja han quedat definits un cop es va tancar la primera volta de l’OK Lliga. Va ser una jornada emocionant per a molts equips que van certificar la seva classificació. Va ser més tranquil·la per al Barça, que ja sabia que seria cap de sèrie i que va confirmar que continua en un gran moment de forma superant per 4-1 el Mis Iberica Mataró.

Els vuit equips

A més dels blaugranes, els altres equips classificats són, per ordre de classificació, el Liceo de la Corunya, el Club Patí Vic, el Reus Deportiu, el Club Patí Voltregà, el Moritz Vendrell, el Cerceda i l’Enrile Pas Alcoi. Però no tots poden tocar a quarts de final, només els que es van classificar del cinquè al vuitè lloc perquè els quatre primers no poden trobar-se a la primera fase de la competició.

El format

Es jugaran quarts de final, semifinals i finals de dijous a diumenge. El Barça pot trobar-se a quarts de final el Voltregà, el Moritz Vendrell, el Cerceda o l’Alcoi i, en el cas hipotètic de classificació, disputaria la semifinal contra el guanyador de l’eliminatòria que disputarà el Reus Deportiu. Per tant, no es pot trobar el Liceo de la Corunya fins a la final de la Copa, com indiquen les bases de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut