fcb.portal.reset.password

Josep Ramon Vidal Abarca, Ricard Muñoz, Aitor Egurrola i Josep Maria Bartomeu, en el sopar de celebració de l'OK Lliga / VÍCTOR SALGADO-FCB

El primer equip d’hoquei patins va celebrar aquest dilluns a la nit la 26a Lliga de la secció aconseguida fa poc més d'una setmana amb un sopar de germanor al qual va assistir el president del Club, Josep Maria Bartomeu, que va estar acompanyat de Josep Ramon Vidal Abarca, directiu responsable de la secció, i diferents membres de la comissió esportiva. Els jugadors i l’staff tècnic van poder gaudir d’una nit especial i diferent que es va completar amb els parlaments del capità Aitor Egurrola i el tècnic Ricard Muñoz.

Josep Maria Bartomeu es va mostrar content de l'èxit de la secció més llorejada del Club. "Estem orgullosos que la secció d'Hoquei Patins continuï sent tan exitosa com fins ara. Aquest èxit no és casualitat, hi ha molt d'esforç i treball". Sobre el proper objectiu de la secció, la Final Four que s'inicia a Bassano aquest dissabte, Bartomeu va mostrar la seva confiança en el grup. "És un equip molt competitiu, tenen l'oportunitat de ser l'equip de referència a nivell europeu, i jo tinc confiança en ells", ha finalitzat Bartomeu.

Per la seva banda, Ricard Muñoz va posar èmfasi en la dificultat de guanyar l'OK Lliga, tot i la solvència amb què l'equip blaugrana ho ha fet. "S'ha de guanyar i competir cada cap de setmana, i els jugadors ho han fet amb molt d'esforç, treball i professionalitat. Això fa que gaudim encara més d'una Lliga que ha costat molt, sobretot contra un rival com el Liceu, que ha pressionat fins a l'últim dia". Sobre la Final Four, Muñoz ha assegurat que l'equip "ho donarà tot". "Treballarem molt i intentarem portar la Copa d'Europa com sigui. Seguirem treballant fins a l'últim dia com ho hem fet fins avui", va afegir el tècnic blaugrana.

Així doncs, els blaugranes van poder celebrar com calia una Lliga molt disputada i ara el pròxim repte de la secció és sumar una nova Lliga Europea, que seria la 21a de la seva història, una fita única en l’esport europeu.


FCB Hoquei: El sopar dels campions de l'OK Lliga por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();