El Reus Deportiu, el pròxim repte del Barça d’hoquei a la Lliga

El Reus Deportiu, el pròxim repte del Barça d’hoquei a la Lliga

Els blaugranes disputaran aquest dissabte, al Palau d’Esports, un clàssic de l’hoquei català (21 hores) Serà un partit marcat per dues baixes importants per lesió, la de Pablo Álvarez (Barça) i la de Jepi Selva (Reus)

Per aconseguir l’OK Lliga cal seguir sumant i s’ha de vèncer a les pistes importants. El Palau d’Esports és una d’elles i aquest dissabte, a les 21 hores, el Barça de Ricard Muñoz visita el Reus Deportiu d’Alejandro Domínguez. En el partit de la primera volta al Palau els blaugranes van vèncer per 5-1 un Reus que va plantar més cara del que va reflectir el marcador final i que va inquietar molt durant la primera meitat.

Gran moment local

El Reus Deportiu és actualment quart a la taula amb 45 punts, quatre més que el cinquè classificat, el Moritz Vendrell. Tanca el grup d’equips que disputarà la pròxima edició de la Lliga Europea i, fa una setmana, va certificar el seu pas a la Final Four de la CERS, la segona competició continental. I en quin moment es troba? Porta 5 victòries en els últims sis partits per un total de 16 de 18 punts i d’aquesta manera ha aconseguit una renda important de cara a aquest tram final de la competició. En l’últim partit va vèncer a Igualada per un ajustat 2-3.

Grans absents

Hi haurà dues baixes de nivell en aquest clàssic de l’hoquei. Per part blaugrana Pablo Álvarez, el màxim golejador de l’equip a l’OK Lliga, juntament amb Marc Torra, amb 28 gols, segueix el seu procés de recuperació per la lesió que va patir a l’adductor major de la cama dreta. I per part dels roig-i-negres no hi serà el davanter internacional Jepi Selva, autor de 17 gols aquest curs, i que pateix una fractura al primer metacarpià de la mà esquerre. Ara bé, caldrà estar molt atents els 50 minuts ja que el Reus compta amb un gran potencial ofensiu amb Marc Coy -24 gols- i Xavi Costa -18 gols- al capdavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut