El Monbus Igualada, un equip de la part alta

El Monbus Igualada, un equip de la part alta

Els homes de Francesc Monclús són quarts a la classificació amb un total de 16 punts i un balanç de cinc triomfs, un empat i dues derrotes Ton Baliu, amb 12 gols, és un dels jugadors més perillosos de l’equip que va ser campió d’Europa els anys noranta

El Barça d’hoquei visita aquest dissabte a les 20.30 hores el Monbus Igualada al pavelló de Les Comes. L’equip de l’Anoia, que va guanyar Lligues i Copes d’Europa els anys noranta, ocupa actualment la quarta posició a l’OK Lliga després de sumar 16 punts en vuit jornades.

A casa seva l’Igualada ha disputat quatre partits. Tres han acabat en victòria, contra el Vilafranca (6-1), el Manlleu (3-1) i el Lleida (4-3), i un, en empat, contra el Cerceda (3-3). A domicili els homes de Francesc Monclús han superat el Tordera (3-5) i l’Alcoi (2-3). Els seus màxims realitzadors són l’internacional Ton Baliu, amb 12 gols, Jaume Molas, amb 7, i Sergi Pla, amb 6.

Els últims partits a domicili

En les últimes temporades el Barça ha patit molt quan ha jugat contra l’Igualada. Per exemple, ha aconseguit el triomf a Les Comes en les dues últimes visites, però ha perdut al Palau. El món al revés. La temporada 2013/14 els de Ricard Muñoz van vèncer per 2-8, i el curs 2012/13 el triomf va ser per 1-3. L’última derrota blaugrana a Igualada va ser la temporada 2011/12 per 4-2.

Així doncs, el FC Barcelona afronta el primer d'uns partits molt complicats en el pròxim mes, ja que després de la visita a Igualada rebrà el Cerceda al Palau, anirà a Bassano en la tercera jornada de la Lliga Europea, rebrà el Reus al Palau i visitarà la pista del Liceo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut