El gran repte del Barça d’hoquei: la 20a Copa del Rei

El gran repte del Barça d’hoquei: la 20a Copa del Rei

Aquest dijous comença la Copa del Rei d’hoquei patins a Blanes i el Barça debutarà divendres contra l’Alcoi Els blaugranes no guanyen des del 2012 i esperen sumar a Blanes la 20a Copa del Rei de la història

Aquest dijous arrenca la 72a edició de la Copa del Rei d’hoquei patins a la Ciutat Esportiva de Blanes, un gran complex poliesportiu que pot acollir 1.800 espectadors. El Barça de Ricard Muñoz, que no aconsegueix aquesta competició des del 2012 a Vilanova, debuta divendres, a les 18.30 hores, contra l’Enrile PAS Alcoi. Els blaugranes, amb fam de recuperar el tron, saben que hauran d’estar alerta els cinquanta minuts per evitar sorpreses contra l’Alcoi.

El quadre

El Liceo de la Corunya obre aquest dijous 26 (18.30 hores) la competició en el derbi gallec contra el Hockey Cerceda. L’altra eliminatòria de quarts de final és el CP Vic – Mortiz Vendrell, que es disputarà a les 21 hores. Divendres 27, a partir de les 18.30 hores i en directe per Esport3, serà el torn del Barça, que se les haurà contra l’Enrile PAS Alcoi, mentre que l’últim partit de quarts enfrontarà el Reus Deportiu i el CP Voltregà.

En cas de victòria, el rival del Barça a les semifinals seria el guanyador del Reus-Voltregà (dissabte, 21.45 hores, La Xarxa, Esport3), mentre que l’altra semifinal sortirà del guanyador del Liceo-Cerceda i el Vic-Vendrell (dissabte, 19.30 hores). La gran final es disputarà el diumenge, 1 de març, a les 15 hores (Esport3, La Xarxa i Teledeporte)

El repte, la 20a Copa

És l’actual Rei de Copes, ningú el pot atrapar en aquesta edició i hauran de passar molts anys. Però el Barça, actual líder de l’OK Lliga i actual campió d’Europa, aspira a aconseguir aquest cap de setmana la seva 20a Copa, un número rodó i que faria encara més històrica la secció més llorejada del Club. A més, aquesta edició també pot ser especial per a dos jugadors que encara no han aconseguit el títol: Matías Pascual i Raül Marín. Tot i així, cal anar partit a partit i el primer gran rival és l’Alcoi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut