fcb.portal.reset.password
Marc Torra, Pablo Álvarez, Reinaldo García i Raül Marín, en plena prova d'esforç

Torra, Álvarez, Reinaldo i Marín, en plena prova d'esforç / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

En l’esport d’elit cada cop és més habitual sotmetre els esportistes a tests i mesures de control per detectar-ne les necessitats. Com altres esports d’equip, l’hoquei patins exigeix esforços intermitents d’alta intensitat. Per poder quantificar els esforços dels jugadors fan falta variables objectives i la freqüència cardíaca n’és una. És per això que el Barça d’hoquei patins treballa amb un equip de telemetria per a la monitorització de la freqüència cardíaca.

Tots els jugadors, inclosos els porters, s’entrenen i disputen els partits amistosos amb un pulsòmetre sobre el pit. Les dades que n’obtenen els tècnics són molt valuoses. D’entrada, comproven quin és l’esforç de cada jugador quan afronta les diferents càrregues de treball i, a partir d’aquí, poden dissenyar els entrenaments més adequats per assolir un millor rendiment.

Testos de control

Aquest dimarts ha estat un matí de proves per a la primera plantilla blaugrana. Els jugadors s’han sotmès a diversos controls per comprovar el seu estat de forma a aquestes alçades de la pretemporada. Les dades obtingudes serviran per continuar dissenyant el full de ruta a seguir.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();