El Barça visitarà l’Ateneu per tancar un 2014 ple d’èxits

El Barça visitarà l’Ateneu per tancar un 2014 ple d’èxits

Els blaugranes visiten la sempre difícil pista del Noia en el que serà el darrer partit d’aquest any La primera volta es tancarà a principis de gener amb la visita del Mataró al Palau

Aquest diumenge a les 12.30 hores el FC Barcelona visita la pista del Noia Freixenet. Els homes de Ricard Muñoz, que no coneixen la derrota aquesta temporada, arribaran a Sant Sadurní amb 37 punts de 39 possibles, fet que els converteix en els líders de la competició. Però no poden relaxar-se ni un instant, perquè el Liceo de la Corunya és segon amb tres punts menys. Per tant, el partit a l’Ateneu, com cada partit de Lliga, és molt important per al títol i l’objectiu han de ser els tres punts davant d’un rival que també s'hi juga molt: entrar a la Copa del Rei.

Els últims enfrontaments

Els més recents són de la Copa Continental, competició que va guanyar l’equip de Sant Sadurní als penals en el partit de tornada. A l’Ateneu el resultat va ser de 0-0, mentre que a la tornada va ser de 3-3 al Palau i es va arribar a la loteria dels penals, en què els del Penedès van estar més encertats. Per tant, els de Ricard Muñoz ja saben que és un rival molt feixuc i que hauran de fer un gran partit per endur-se els tres punts.

Pel que fa a les últimes cinc visites, el Barça ha tret tres victòries i dos empats de la pista del Noia (1-1 el curs 2013/14; victòria per 2-8 la temporada 2012/13; de nou un empat l’any 2011/12, i dues victòries, per 2-4 i 2-3, els cursos 2010/11 i 2009/10). Els precedents són positius, però cada partit és un món i cal no refiar-se de les estadístiques.

Últim partit de l’any 2014

Després d’aquest partit a Sant Sadurní l’equip gaudirà d’unes merescudes vacances nadalenques per recuperar forces i tancar d’aquesta manera un any en què s’ha guanyat l’OK Lliga, la Lliga Europea, la Copa Intercontinental i la Supercopa d’Espanya. La competició tornarà amb el FC Barcelona – Mataró, que tancarà la primera volta el 3 o el 4 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut