El Barça, l’únic equip invicte entre Lliga i Lliga Europea

El Barça, l’únic equip invicte entre Lliga i Lliga Europea

Hi ha equips que no han perdut encara en competició europea, però sí que ho han fet en competició domèstica Els de Ricard Muñoz, després de vèncer el Benfica, són els únics que no coneixen encara la derrota en les dues competicions

El Barça d’hoquei patins va aconseguir aquest passat dissabte un triomf de prestigi al Pavilhao Fidelidade de Lisboa. Va superar el Benfica per 1-3, va certificar la primera posició del grup, va assegurar-se jugar els quarts de final de la Lliga Europea a casa i, de retruc, es va convertir en l’únic equip que juga la Lliga Europea que està imbatut. I és que en les 17 jornades de l’OK Lliga disputades el Barça ha guanyat 16 de 17 partits, mentre que a Europa, dels 5 jugats, n’ha guanyat 4 i n’ha empatat un. Així doncs, 22 partits amb un balanç de 20 victòries i dos empats.

El Forte dei Marmi italià, líder del grup C de la Lliga Europea amb 12 punts de 15 possibles, va caure abans de final d’any a la pista del Viareggio i va perdre la seva imbatibilitat, així com el Porto, que a Europa encara no coneix la derrota i que a la Lliga Portuguesa es troba a tres punts del Benfica (40 per 37). Dos equips més que encara no han perdut a Europa, el Vic i el Breganze italià, es troben en una situació semblant, ja que a la Lliga Europea estan empatats a 13 punts en el seu grup i a la seva Lliga ocupen la tercera i segona posició amb 34 i 31 punts respectivament.

Els números del Barça

A la Lliga Europea porta 23 gols en 5 partits, mentre que a l’OK Lliga suma 103 en 17 partits per una mitjana global de 5,7 gols. En defensa, els homes de Ricard Muñoz també són els millors de les dues competicions. Han rebut 8 gols a Europa i 25 a l’OK Lliga per una mitjana global de 1,5 encaixats per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut