El Barça d'hoquei prova com és la pista del PalaSind

El Barça d'hoquei prova com és la pista del PalaSind

En una sessió per recordar conceptes i sense gaire càrrega física, els blaugranes han provat una pista incòmoda pel que fa a patinatge Els de Muñoz disputen aquest dissabte, a les 21 h, la tercera jornada de la Lliga Europea

El Barça d'hoquei patins s'ha entrenat aquest divendres a la nit en una sessió suau al pavelló on aquest dissabte disputarà la tercera jornada de la Lliga Europea d'hoquei patins. Els homes de Ricard Muñoz s'han exercitat poc més d'una hora en una pista difícil pel que fa a patinatge, ja que el parquet està brut i això en dificulta l'equilibri i les frenades.

En aquesta sessió preparatòria els catalans han fet treball específic i han assajat situacions reals de partit com les jugades tàctiques, els contraatacs i la defensa.

El PalaSind de Bassano del Grappa, on poden seure prop de 5.000 persones, és un pavelló antic però remodelat que aquest dissabte acollirà un partit transcendental per al Barça d'hoquei, ja que un triomf pot suposar fer un pas de gegant per als quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut