El Barça d'hoquei acaba el 2014 liderant l'OK Lliga i la Lliga Europea

El Barça d'hoquei acaba el 2014 liderant l'OK Lliga i la Lliga Europea

Els de Ricard Muñoz són primers amb 40 de 42 punts possibles en competició domèstica i també a Europa, amb 10 punts de 12 En el cas europeu, el Benfica està empatat amb els blaugranes i a mitjans de gener tots dos es jugaran la primera plaça

Els números del Barça d’hoquei patins en el primer tram de la Lliga, tot i que queda una jornada per acabar la primera volta, són espectaculars. Una total de 86 gols anotats, que fan una mitjana de 6,1 gols, i 23 de rebuts, i són l’equip que menys encaixa, només 1,6 per matx.

Aquests números li han servit per liderar amb mà de ferro l’OK Lliga, tot i que té el Liceo gallec ben enganxat, a només tres punts (40 per 37), fet que no permet cap errada als catalans en la segona fase de la Lliga. El màxim golejador de l’equip és Pablo Álvarez, amb 22 gols, mentre que el segon i el tercer són Marc Torra i Raül Marín, amb un total de 15 gols.

El partit amb més diferència de gols fins ara ha estat el 13-1 que els blaugranes van etzibar al Cerceda, mentre que el partit que s’ha guanyat amb menys diferència de gols també va ser al Palau i contra el Vic (2-1).

Líder empatat a Europa

El 2014 es tanca també amb el lideratge a Europa, però juntament amb el Benfica. I és que catalans i portuguesos tenen un total de 10 punts de 12 possibles, i quan s’enfrontin tots dos al Pavilhao Fidelidade de Lisboa es jugaran la primera posició del grup.

Qui guanyi acabarà com a primer de grup, ja que al partit del Palau tots dos van empatar (1-1). En cas que també es produeixi un empat, el Barça ho tindrà tot a favor per ser primer gràcies al ‘goal-average’. Els de Ricard Muñoz han marcat 20 gols i n'han rebut 7 (+13), per un +11 del Benfica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut