fcb.portal.reset.password
Pla general dels jugadors treballant al gimnàs

Els jugadors, treballant al gimnàs / FOTO: FCB

El Barça d’hoquei patins no només s’exercita amb els patins posats. Deixant de banda el parquet del Palau, el gimnàs és l’altra gran zona de treball del primer equip blaugrana. Un parell de cops per setmana els de Ricard Muñoz duen a terme un treball general de força en què se centren en aquells grups musculars que tenen més incidència en l’hoquei patins, com, per exemple, els adductors, els glutis, els quàdriceps, els isquiotibials i la cintura escapular.

Aquest treball de força es combina amb altres exercicis diaris per prevenir possibles lesions posteriors en el transcurs de la temporada. Al gimnàs, amb aparells inestables (plataformes i màquines inercials, entre d’altres), es busca que els jugadors afrontin el curs amb les màximes garanties en l’aspecte físic. A més, un cop finalitzat l’entrenament al gimnàs, la feina continua a la pista. Amb els patins posats, els jugadors realitzen exercicis de transferència de força explosiva amb una especificitat molt més alta.

Treball individualitzat

Al marge de la rutina general que segueix tot l’equip, els jugadors també tenen una pauta d’exercicis individualitzada en funció de les seves necessitats concretes quant a l’aspecte muscular.

Tornar a dalt