fcb.portal.reset.password
Sergi Panadero i Aitor Egurrola, asseguts al Palau, al costat de les set Supercopes d'Espanya

Panadero i Egurrola, amb les set Supercopes d'Espanya / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sergi Panadero i Aitor Egurrola, asseguts al Palau, al costat de les set Supercopes d'Espanya

Panadero i Egurrola, amb les set Supercopes d'Espanya / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]] Si la Supercopa d’Espanya tingués padrins, Aitor Egurrola i Sergi Panadero serien dos ferms candidats a ser-ho. El Barça és el gran dominador de la competició, per davant del Reus Deportiu i del Vic, i Egurrola i Panadero són els dos únics jugadors que han guanyat els set títols de la història de la secció. Un cop finalitzat l’entrenament, els portem els set trofeus al Palau Blaugrana. El fotògraf ordena les copes per ordre cronològic i demana als protagonistes que es preparin per immortalitzar el moment. “És el reconeixement a la tasca d’equip que hem fet aquests últims anys”, afirma Egurrola, el capità blaugrana.
Tenim ganes de començar a competir. Hem de reflectir a la pista el treball que hem fet fins ara La primera Supercopa d’Espanya la van guanyar el curs 2004/05. L’última, fa tot just un any al Vendrell. “És un orgull haver guanyat aquests títols, però ja són passat. El que fa il·lusió és poder-ne jugar una altra”, apunta Panadero, que encara afegeix: “En aquest club estem obligats a donar el màxim i a intentar lluitar per tots els títols en joc”. “Tenim ganes de començar a competir. Hem de reflectir a la pista el treball que hem fet fins ara”, conclou Egurrola. Tot i el seu envejable palmarès, tant l’un com l’altre saltaran aquest dissabte a la pista disposats a fer el primer pas de cara a encadenar la quarta Supercopa d’Espanya de manera consecutiva. De motivació no els en faltarà.


Egurrola i Panadero parlen del Reus por fcbarcelona

Elogis pel Reus

Preguntats sobre el rival d’aquest dissabte a les semifinals, Egurrola i Panadero no escatimen elogis. “El Reus ha transmès molt bones sensacions en aquesta pretemporada i a aquestes altures de curs les forces estan molt igualades”, reconeix el porter. “El Reus és un gran equip i juga a casa. Hi anirem amb humilitat, conscients que serà un duel complicat”, preveu el mig blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();