CP Voltregà – FC Barcelona: Una visita de nivell

CP Voltregà – FC Barcelona: Una visita de nivell

Els de Ricard Muñoz, líders en solitari a l’OK Lliga amb 17 triomfs en 18 partits, visiten una de les pistes més complicades (20 h) Pablo Álvarez i Sergi Panadero seran dubte fins a última hora per unes molèsties als adductors

El Barça d’hoquei patins visita aquest dissabte a les 20 hores el pavelló Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà, una de les pistes més complicades de la competició. I és que els locals han sumat 19 dels 29 punts que han aconseguit fins ara al seu pavelló. Per tant, caldrà que l'equip surti concentrat des del primer minut.

El rival

El Voltregà de Ricard Ares ocupa la quarta posició de l’Ok Lliga amb 29 punts i un balanç de gols molt interessant, ja que ha anotat 60 i tan sols n’ha rebut 48, dels quals només 18 han estat al seu pavelló. Es tracta d’un equip molt sòlid, que sap a què juga i que en defensa es mostra molt segur. Pel que fa als golejadors, destaca Álex Rodríguez amb 16 gols, mentre que la resta està molt repartida amb tres jugadors amb vuit o més gols.

El Barça

Amb els dubtes fins a última hora de Pablo Álvarez i Sergi Panadero, amb molèsties als adductors, els de Ricard Muñoz arriben al partit en un gran moment de forma pel que fa a resultats, ja que continuen imbatuts a la Lliga, amb 17 victòries i un empat en 18 partits, i són l’equip més golejador i el menys golejat. Aquest dissabte, a la pista del Voltregà, els blaugranes hauran d’exhibir una de les seves millors versions per emportar-se els tres punts de Sant Hipòlit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut