Com és el Valdagno, el pròxim rival del Barça d’hoquei patins?

Com és el Valdagno, el pròxim rival del Barça d’hoquei patins?

L’equip italià va acabar segon del seu grup, amb 8 punts, per darrere del Porto El seu màxim golejador és Lucas Ordóñez, que ha fet 30 gols en 17 partits a la Lliga italiana

L'Hockey Valdagno serà el rival del Barça als quarts de final de la Lliga Europea d’hoquei patins. Aquesta eliminatòria, que consta de dos partits, es disputarà primer a Itàlia el 7 de març, i la tornada serà al Palau Blaugrana el 21 de març. Així doncs, el Barça de Ricard Muñoz comptarà el segon i decisiu partit de l'encreuament davant de la seva gent després d’haver fet els deures a la Lliga Regular aconseguint la primera posició. El Valdagno, amb 8 punts després de dues victòries, dos empats i dues derrotes, va acabar segon de grup.

Tercers a Itàlia

El Valdagno actualment és el tercer classificat de la Lliga italiana, amb un total de 34 punts en 17 jornades. Ha marcat 93 gols i n’ha rebut 71. Per tant, el seu potencial ofensiu és evident amb 5,5 gols per partit, mentre que en rep 4,1. El líder és el Forte dei Marmi, que jugarà els quarts de final de la Lliga Europea contra el segon classificat, el Breganze. Així doncs, l’equip que entrena Franco Vanzo és un dels grans equips del continent europeu d’hoquei patins i caldrà estar molt atents.

Els perills

Compta amb un gran golejador com és Lucas Ordóñez, un vell conegut del Barça, ja que el curs 2013/14 el va jugar al Liceo i va ser nomenat el millor jugador de l’OK Lliga. Actualment, a Itàlia, duu 30 gols en 17 jornades. Caldrà estar molt atent a Ordóñez, però també a altres jugadors com Oruste, que n’ha fet 17. És un equip amb poder ofensiu, i ho ha demostrat. A Europa, per la seva banda, ha fet 30 gols (5 per partit) i n’ha rebut 24 (4 per matx).

Factor Palau

El fet de tenir la tornada al Palau dóna més tranquil·litat als homes de Ricard Muñoz, que sabien que una bona Lliga Regular et premia amb un partit de tornada de quarts de final a casa. Així doncs, tot i que el partit al Palalido de Valdagno pot marcar el guió de l’eliminatòria, tot es resoldrà en un Palau Blaugrana que mai falla en les grans ocasions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut