CE Noia Freixenet – FC Barcelona: Volen acabar l’any amb un triomf

CE Noia Freixenet – FC Barcelona: Volen acabar l’any amb un triomf

Els blaugranes visiten la pista del Noia amb el gran objectiu de certificar la primera posició i acabar com a virtuals campions d’hivern Els locals, que es juguen entrar a la Copa del Rei, seran un rival més que complicat a l’Ateneu

Partit important i dels grans a Sant Sadurní. El FC Barcelona visita aquest diumenge el CE Noia Freixenet en la que serà la 14a jornada de l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz, que en les últimes cinc temporades han guanyat tres cops a la pista del Noia i hi han empatat dues vegades, no poden relaxar-se, perquè està en joc la primera posició de la classificació, ja que el Liceo de la Corunya és a tres punts dels blaugranes. Un triomf a Sant Sadurní donaria, virtualment, el títol honorífic de campions d’hivern als blaugranes a falta d’una jornada per acabar la primera volta.

El rival

Compta amb una plantilla molt equilibrada, amb jugadors de primer nivell joves, contrastats i amb experiència. Jordi del Amor, Francesc Bargalló, Eloi Albesa, Aleix Esteller, Luis Gil, Francesc Gil i Borja Ferrer són alguns dels perills dels de Ferran López. El màxim golejador a la Lliga és Bargalló, amb un total de 8 gols, i el segueix Aleix Esteller, amb 6. Ocupa la sisena plaça de la competició amb 19 punts, i necessita el triomf per assegurar la classificació per a la Copa del Rei de Blanes 2015.

El FC Barcelona

Amb el dubte fins a última hora de Marc Torra, els de Ricard Muñoz arriben al partit amb plenes garanties. Imbatuts a la Lliga amb 12 triomfs en 13 partits, els blaugranes volen tancar el 2014 amb una victòria de prestigi a l’Ateneu de Sant Sadurní. Pablo Álvarez, amb 18 gols, és el màxim golejador d’un Barça que vol els tres punts per ser virtual campió d’hivern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut