A poc més d’una setmana per a la Final Four d’hoquei patins

A poc més d’una setmana per a la Final Four d’hoquei patins

Els blaugranes no s’aturen i segueixen entrenant-se al Palau preparant al màxim les semifinals de la Lliga Europea A diferència del Breganze, que està disputant el play-off, l’OK Lliga s’atura per la CERS i aquest cap de setmana no hi ha jornada

Poc més d’una setmana i menys de deu dies. El Barça d’hoquei patins continua preparant la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins al Palau Blaugrana, i aquest dijous completarà el quart dia d’entrenament de la setmana, que finalitzarà divendres després d’uns dies en què s’ha treballat de valent. I és que els homes de Ricard Muñoz saben que l’exigència serà màxima en els dos dies de competició i que cal preparar-se al màxim. A més, el Breganze italià exigirà molt físicament perquè és un equip dur i amb qualitat.

S’atura l’OK Lliga

Aquest cap de setmana el Barça no disputarà cap partit de l’OK Lliga perquè la competició s’atura per la disputa de la Final Four de la CERS. La segona competició europea de clubs es disputa el 25 i el 26 d’abril a Les Comes, Igualada, i comptarà amb el conjunt de l’Anoia com a amfitrió, a més del Reus Deportiu, el Barcelos i l'Sporting de Portugal.  

D’altra banda, a Itàlia el Breganze sí que disputarà partits, ja que els play-offs de la Lliga Italiana ja s’estan jugant i el rival dels blaugranes domina per 0-1 en la seva eliminatòria contra el Bassano. Aquest dijous, a Breganze, el segon assalt d’una sèrie que és al millor de tres partits i en la qual el Breganze té el factor pista a favor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut