fcb.portal.reset.password
Els capitans i entrenadors dels dos equips, amb la copa

Els capitans i entrenadors dels dos equips, amb la copa - FOTO: Miguel Ruiz

El Barça buscarà la seva quarta copa Intercontinental aquest divendres (21.00h) al Palau Blaugrana en l’enfrontament amb el campió de la Copa Sudamericana,  l’equip argentí Club Petroleros YPF de Mendoza.  La presentació del partit ha comptat amb la presència dels entrenadors i capitans dels dos equips: Per la part blaugrana Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, i per part de l’equip argentí, l’entrenador Victor Bazán i el jugador Matías ‘Tutti’ Baielli.

Muñoz ha posat èmfasi en la il·lusió i la capacitat de competir amb garanties que té el Barça. Sobre el rival, Muñoz considera que el Petroleros “és un equip dissenyat per competir en aquest tipus de competicions”.  A més, l’entrenador del Barça ha dit que l’equip argentí “és un  equip molt dur, amb un contraatac molt potent i recursos amb xuts exteriors”. “Mirarem de posar solucions”, ha finalitzat.

El capità Aitor Egurrola, ha confessat que una final al Palau Blaugrana és especial. “És la meva tercera final Intercontinental, i mai l’he guanyat al Palau”, tot i que també ha dit que  “un marcador advers, segons el moment del partit, hi pot haver una pressió afegida”. El porter del Barça ha admès que el gran atractiu de la final és haver guanyat la Copa d’Europa l’any anterior. “La dificultat d’arribar a aquesta final és el que més es valora”, ha dit. El capità, a més, ha dit que es farà molt estrany enfrontar-se amb un excompany com David Paéz, ara a les files del Petroleros.  “Hem compartit 13 anys meravellosos, però quan el partit comença ens oblidem”. “Tot i això en ell tinc un amic per a tota la vida”, s’ha sincerat.

Per la banda de l’equip argentí, l’entrenador Víctor Bazán, el qual ha hagut d’agafar l’equip fa tot just fa una setmana per la renuncia de l’anterior tècnic, ha dit que el fet de jugar en parquet és un problema. “Estem acostumats a jugar en granit a l’Argentina. És un problema, però estem intentant adaptar-nos i creiem que ho hem solucionat”. En la mateixa línia, el capità de l’equip, ‘Tutti’ Baieli, també creu que s’han adaptat bé al canvi de pista. “Estem bé i tranquils”. “És la segon cop que jugo aquesta final, però no és quelcom normal en nosaltres. Ho estem gaudint”, ha finalitzat.

Tornar a dalt