10 dies decisius abans de la Copa del Rei

10 dies decisius abans de la Copa del Rei

Els de Ricard Muñoz han de jugar aquest dissabte al Palau contra el Lleida i, de reüll, també preparen la Copa del Rei de Blanes Cal recordar que els blaugranes començaran la competició el divendres 27 de febrer contra l’Alcoi a quarts de final

Encara queden deu dies per a la Copa del Rei. Abans, però, hi ha un partit molt important contra l’ICG Software Lleida al Palau Blaugrana. Una de les nou finals que queden a l’OK Lliga i on hi haurà en joc tres punts que poden acabar valent una Lliga. I és que els homes de Ricard Muñoz són líders en solitari de la competició després de 21 partits, amb un total de 58 punts, per 56 del seu màxim perseguidor, el Liceo de La Corunya. Aquest dissabte, a les 20 hores, hi ha una cita clau contra el Lleida.

I és que arribar a la Copa del Rei amb victòria, havent guanyat, és el gran objectiu dels blaugranes, que fa setmanes que ja treballen en la preparació d’aquesta competició, sense oblidar el dia a dia de partits. El triomf a Tordera, de valor doble després de l’empat del Liceo a Voltregà, permet als blaugranes tenir dos punts de marge amb l’equip gallec i treballar amb més tranquil·litat, però sense afluixar.

Així doncs, a 10 dies per a l’inici de la competició, el Barça de Ricard Muñoz té el primer gran repte de la temporada a tocar i espera aconseguir un triomf contra el Lleida dissabte per poder arribar a Blanes amb la moral encara més alta i amb tot a punt per poder guanyar una Copa del Rei que es resisteix des del 2012 a Vilanova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut