Xavi Barroso retorna al Barça d’hoquei patins

Xavi Barroso retorna al Barça d’hoquei patins

Després d’una temporada cedit a Moritz Vendrell, el mig torna a la disciplina blaugrana i amplia el contracte fins a la fi de la temporada 2016/17

Xavi Barroso torna a la disciplina blaugrana després d’estar cedit una temporada al Moritz Vendrell. El jove mig, nascut fa 20 anys a Caldes de Montbui, jugarà sota les ordres de Ricard Muñoz, després d’un pas ple d’èxit per l’equip del Baix Penedès

Un any per créixer

Xavi Barroso torna a la disciplina blaugrana després d’una gran temporada a el CE Vendrell. Amb els del Baix Penedès, Barroso va assolir la Copa CERS i la Copa del Rei, amb un gol d’or seu.

La bona temporada de Barroso a Vendrell, amb 20 gols a la Lliga, li ha valgut el retorn a Barcelona, ampliant el seu contracte fins a la fi de la temporada 2016/17, amb les dues darreres temporades amb executables per part del Club, i estar a la preselecció estatal que disputarà el Mundial d’Angola.

Un jove de l’hoquei formatiu

Barroso va combinar el primer equip blaugrana la temporada 2011/12, encara amb edat júnior, amb les categories de formació. Aquella temporada va disputar 151 minuts i va marcar dos gols.

El mig blaugrana va arribar al FC Barcelona d’hoquei patins a l’edat de 13 anys i va passar per totes les categories de formació de l’hoquei patins blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut