fcb.portal.reset.password
La grada del Palau, plena de gom a gom

El Palau presentarà un gran aspecte / FOTO: FCB

La Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins ha creat una gran expectació i, a hores d’ara, queden molt poques entrades amb visibilitat a disposició de socis i aficionats. Recordem que els socis i els abonats i amics de l’hoquei patins blaugrana tenen entrada gratuïta. Només cal que la retirin amb el seu carnet de soci o presentant el seu abonament. El públic en general pot adquirir entrades per a les dues semifinals (15 euros) i/o per a la final de diumenge (15 euros).

Un cop s’esgotin aquestes entrades es començaran a vendre les localitats amb visibilitat reduïda. En aquest cas, el canal de venda és exclusivament les Taquilles Bulevard, al costat del Palau. En el moment de la venda s’informarà a cada comprador de les característiques de les entrades que s’estan adquirint. Aquestes entrades són gratuïtes per als socis del Barça i tenen un preu de 5 euros per als no socis.

Restriccions d’aparcament

A causa de la coincidència amb el partit de futbol d’aquest dissabte (FC Barcelona - Getafe, 16 hores), recordem que els aficionats que vulguin presenciar els partits de semifinals de la Final Four d’hoquei patins no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Únicament ho podran fer els que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou.

Un cop finalitzi el partit de futbol i s’hagi buidat l’Estadi, s’autoritzarà l’accés de vehicles a les instal·lacions del FC Barcelona. Es calcula que podria ser a partir de les 18.15 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();