Sergi Fernández i Xavi Barroso, a l’entrenament del CE Molins de Rei

Sergi Fernández i Xavi Barroso, a l’entrenament del CE Molins de Rei

Els nens del Club Esportiu Molins de Rei han escoltat atentament els consells dels dos jugadors del Barça, la gran atracció de la sessió d’aquest dijous a la tarda

El Barça continua amb la promoció de l’hoquei patins entre els més petits. Aquest dijous a la tarda han estat Sergi Fernández i Xavi Barroso els jugadors del primer equip blaugrana encarregats de fer les delícies dels nens del Club Esportiu Molins de Rei. Pocs d’ells oblidaran la sessió d’aquest dijous! Els afortunats han estat una vintena de nens de 5 a 11 anys. Fernández i Barroso els han aconsellat en tot moment i han participat activament en l’entrenament.

El CE Molins de Rei té dos equips sèniors i cinc equips base, sense oblidar l'escola. Fernández i Barroso ja havien fet de tècnics alguna vegada, fet que s’ha notat sobre la pista. Tots dos s’han bolcat en l’activitat d’aquest dijous i han convidat tots els jugadors i les seves respectives famílies a venir aquest divendres al Palau a gaudir del darrer partit a casa de la temporada (21 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut