Ricard Muñoz: “Volem donar espectacle”

Ricard Muñoz: “Volem donar espectacle”

Muñoz destaca que el Vic “s’ha classificat per a la Lliga Europea d’una manera molt meritòria. És un equip molt sòlid” “La temporada ha estat positiva. La línia de l’equip ha estat molt bona i hem deixat una bona imatge”, assegura el tècnic blaugrana

Com bé diu Ricard Muñoz, en el partit d’aquest dissabte entre el Patí Vic i el FC Barcelona “no hi ha res en joc”. Això no priva, però, que el conjunt blaugrana no jugui “amb la màxima professionalitat” i que no vulgui “oferir un bon espectacle”.

El Barça afronta el darrer partit de la temporada davant un Vic que, segons Ricard Muñoz, “ha fet una molt bona temporada”. El tècnic ha comentat que els osonencs “van ser una mica irregulars a la primera volta, però a la segona han estat excepcionals”. “S’han classificat per a la Lliga Europea d’una manera molt meritòria i són un equip molt sòlid”, ha afegit l’entrenador blaugrana, tot destacant que els de Ferran Pujalte “tenen un contraatac molt bo i una barreja de jugadors experimentats amb d’altres de joves”.

"El Vic farà un partit seriós per posar-nos les coses difícils"

Els vigatans van classificar-se per a la màxima competició continental la setmana passada amb una victòria a Reus i, per tant, tampoc s’hi juguen res. “Faran un partit seriós per posar-nos les coses difícils i donar una alegria a la seva afició”, ha opinat Muñoz.

Amb el duel a l’Olímpic de Vic s’acaba una temporada que Muñoz considera “positiva” perquè, a part de reconquerir l’OK Lliga i la Lliga Europea, “la línia de l’equip ha estat molt bona i hem deixat una bona imatge”. “El Palau ha tornat a vibrar amb l’equip i hem aconseguit que vingui molta més gent a veure’ns”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut